Sekretesspolicy

Vilka vi är

Fluflu är en enskild firma och innehar F-skattesedel.
Ägaren: Monika Bereta
Adress: Risheden 4
780 54 Äppelbo
E-mail: kontor@fluflu.se
Webbplatsadress: www.fluflu.se


Vilka personuppgifter vi samlar in?
Namn Användarnamn Kontaktuppgifter (såsom adress, leveransadress, e-postadress, telefonnummer och portkod). Ordernummer Orderinformation, t.ex. information om beställda varor Din korrespondens med oss Teknisk information rörande enheter som används vid besök av vår webbplats (t.ex. IP-adress) samt statistik om hur du har interagerat med oss, dvs. hur du har använt vår webbplats.– Resultat från kund- eller marknadsundersökningar inklusive enskilda kunders feedback.
Varför samlar vi in dina personuppgifter?

För att kunna hantera dina beställningar, dina klagomål, reklamationsärenden;
skapa och administrera användarkonton;
etablera dina lagda orders;
kommunicera med dig och besvara de frågor du ställer till oss via e-post, telefon eller Facebook;
skicka direktmarknadsföring (såsom nyhetsbrev) via post, e-post;
genomföra riktade marknadsföringskampanjer (såsom personliga erbjudanden, förmåner eller gåvor);
analysera dina köpvanor i syfte att förse dig med relevant information och marknadsföring;
utvärdera användningen av, utveckla och förbättra våra tjänster samt vår webbplats;
genomföra kundundersökningar;
följa bokföringslagen;
leverera en personligt anpassad upplevelse av våra tjänster.

Vem har tillgång till dina uppgifter?
Leverantörer av IT-säkerhet, IT-driftstjänster, kommunikationstjänster, marknadsföringstjänster, bokföringstjänster, leverantörer för att hantera transport av dina beställda varor. Dina uppgifter kommer inte att överföras eller säljas till tredje part i reklamsyfte!
Hur länge sparar vi dina uppgifter?

Vi behåller dina personuppgifter så länge som det behövs för de syften som beskrivs i denna sekretesspolicy eller i den mån det är nödvändigt för
överensstämmelse med lagstadgade/juridiska förpliktelser och för att lösa eventuella (kommersiella) tvister.

Vilka rättigheter du har över dina data?
Rätt till information: Du kan begära att få en kopia på de personuppgifter vi har om dig. Rätt till rättelse: Vi vill säkerställa att din information är uppdaterad och korrekt. Du kan begära att få din information rättad eller borttagen om du anser att den är inkorrekt. Rätt till radering: Du kan begära att vi ska radera dina personuppgifter. Vi får inte radera uppgifter som lagen kräver att vi behåller. Ta tillbaka samtycke: Du kan ta tillbaka ditt samtycke till att dela din information eller att ta emot marknadsföring / utskick när som helst. Antingen genom att avprenumerera från meddelandet eller kontakta oss via e-post. Klagomål: Du kan kan lämna ett klagomål till datainspektionen om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen.
Hur kan du använda dina rättigheter?

Om du vill använda någon av dina rättigheter så kontaktar du oss via e-post kontor@fluflu.se . Om du vill lämna ett klagomål till datainspektionen så behöver du kontakta dem.

Information om cookie-filer:

På vår hemsida använder vi oss av s.k. cookies för att förbättra ditt webbplatssök, våra tjänster och vår hemsida. En cookie är en textfil som skickas från vår webbserver och som sparas på din webbläsare eller enhet. Vi använder oss även av cookies för övergripande analytisk information avseende din användning av vår hemsida och för att spara funktionella inställningar. Du har själv möjlighet att ändra inställningarna i din webbläsare för användningen och omfattningen av cookies. Exempel på sådan justering är att blockera alla cookies eller att radera cookies när du stänger ner din webbläsare.
På vår hemsida använder vi oss av cookies för att förbättra ditt webbplats-sök, våra tjänster och vår hemsida. En cookie är en textfil som skickas från vår webbserver och som sparas på din webbläsare eller enhet. Vi använder oss även av cookies för övergripande analytisk information avseende din användning av vår hemsida och för att spara funktionella inställningar.

Du har själv möjlighet att ändra inställningarna i din webbläsare för användningen och omfattningen av cookies. Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång vår hemsida försöker placera en cookie på din enhet. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Vidare kan du när som helst radera cookies manuellt från din hårddisk. Om du väljer att inte acceptera cookies  kommer funktionaliteten  att begränsas på våra webbsidor, t.ex. kommer kundkorgens funktionalitet påverkas så att det inte är möjligt att genomföra köp.

Det finns två typer av cookies: 1) en permanent cookie som ligger kvar på besökarens enhet under en bestämd tid; 2) en sessionscookie som tillfälligt lagras i enhetens minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Sessionscookies försvinner när du stänger din webbläsare.

Information om tracking pixels:

Vi använder oss av s.k. ”tracking pixels”, ”web beacons”, ”JavaScript” och liknande teknik som gör det möjligt att bl.a. spåra din aktivitet när du använder vår hemsida eller tar emot e-postmeddelanden, (gemensamt benämnt ”Tracking pixels”). Tracking pixels kan användas i samband med vår hemsida, vår annonsering på internet, eller våra e-postmeddelanden, antingen av oss eller våra leverantörer, affärspartners eller annan tredje part. Genom att använda vår hemsida samtycker du till användningen av Tracking pixels enligt vad som sägs här.

Tracking pixels används för att samla in, typiskt sett, anonym data för att identifiera viss information, t.ex. för att sammanställa rapporter över spårningsinformation avseende demografi, rörelser och inköp av de som använder vår hemsida, och även annan information för att förbättra användarupplevelsen och våra Tjänster. Vi kan komma att lämna ut dessa rapporter till exempelvis annonsörer. Spårningsinformationen i dessa rapporter kan inte kopplas till enskilda användares identitet eller andra personuppgifter. Vi kan komma att koppla spårningsinformation med personuppgifter som frivilligt lämnats av användarna av vår hemsida för att analysera informationen. När en sådan koppling är gjord behandlas all den länkade informationen som personuppgifter och används och lämnas ut endast i enlighet med denna Policy.

Vi kan använda Tracking pixels i våra HTML-baserade e-postmeddelanden för att se vilka e-postmeddelanden mottagarna har öppnat.

Tracking pixels kan också användas för att identifiera varför du besöker vår hemsida, t.ex. om en bidragande faktor har varit någon av våra annonser eller e-postmeddelanden.

Vidare kan vissa Tracking pixels användas av andra företag för att spåra besök på sina webbplatser för att identifiera om deras internettrafik kom från vår hemsida eller för att bekräfta att du är behörig mottagare av deras tjänster eller förmåner.