Ingjutning av brudbukett - Johanna

Ingjutning av brudbukett - Johanna

Planerar du ditt bröllop och letar efter det perfekta sättet att bevara din brudbukett? Då har du kommit till rätt ställe. Följ med oss på en resa genom processen för ingjutning av en brudbukett och upptäck hur du kan bevara dessa viktiga ögonblick för evigt.
Mitt första uppdrag att bevara brudbukett fick jag år 2022. Då hade jag varken erfarenhet eller kunskap om stora gjutningar. 
Kunskap fyllde jag på under tiden och även erfarenhet blev mycket större efter bara en gjutning. Här får ni följa med på min första resa

Bevara brudbukett fluflu.shop
Så här såg brudbuketten ut när den kom till mig.
Torkning av brudbukett fluflu.shop
Först delade jag på buketten och tog bort alla stjälkar, förberedde sedan blommorna för torkning. Det är viktigt att blommorna är ordentligt torkade innan de går vidare till nästa steg i processen.

Torkad brudbukett i formen 
Efter torkningen lägger vi dom torkade blommorna i en form för att kunden ska kunna godkänna layouten. Det är här vi ser till att varje blomma är på rätt plats och att buketten ser ut precis som du vill ha den.

Ingjutning av brudbukett, slipning
När layouten är godkänd är det dags för ingjutning. Vi använder högkvalitativ epoxi för att skapa ett vackert och hållbart resinblock. Efter att blocket har härdats ordentligt, går det igenom en noggrann slipning för att ge det en jämn och polerad yta.
Bevarad brudbukett i resinblock
Efter allt handarbete och det sista lagret med epoxi är det dags att trycka på baksidan av blocket och förpacka det för leverans. Vi skickar sedan det förvandlade blocket till dig, där det kommer att bli en evig påminnelse om den speciella dagen.

Ge din brudbukett den uppmärksamhet den förtjänar genom att låta oss bevara den för evigt.
Skicka en förfrågan idag för att säkerställa tillgänglighet för ditt datum. Kontakta oss nu för att boka och undvik besvikelse senare.
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.